• slide 1
  • Blue Marina

    Blue Marina w Hotelu Regatta to miejsce pachnące o poranku świeżo parzoną kawą i ciepłym croissant’em, a wieczorem stekiem podawanym
    na kamieniu z lawy wulkanicznej oraz dobrym wytrawnym winem.

    Serwujemy dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, a nasze menu zmienia się wraz z porami roku.

    Zespół Kucharzy Restauracji Blue Marina, to ludzie z pasją do gotowania, którzy przygotowują potrawy metodą sous vide (gotowanie w próżni), aby zachować oryginalny smak oraz wartości odżywcze.   

    Restauracja czynna codziennie od 12:00 do 22:00.

    Zapraszamy do zapoznania się z naszym nowym wiosenno - letnim menu oraz kartą win i alkoholi poprzez przycisk pobierz PDF.

    Bestsellerem naszej kuchni są steki z polędwicy wołowej wyróżniane na forach i blogach kulinarnych oraz tatar wołowy, który zajął pierwsze miejsce w plebiscycie Głosu Wielkopolskiego na „Najlepszy tatar w Wielkopolsce”.  

    Zapraszam do degustacji,
    Zespół Blue Marina